Group Class Schedule

Summer 2020

All group class times are both Virtual and On-Site.

Availability for on-site classes is limited.

  • Masks are REQUIRED for all on-site group classes.

  • All on-site classes must be booked in advance.

  • You must cancel any scheduled class at least 24 hours before the class time. All no-shows and cancellations within 24 hours of the class time forfeit their class credit(s).

Adventurers (Ages 3 & 4)

Currently Unavailable

Monday

3:30-4:00pm

Wednesday

3:30-4:00pm

.

.

Explorers (Ages 5 & 6)

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Monday

4:15-4:45pm

Wednesday

4:15-4:45pm

Friday

3:30-4:00pm

Junior White & Yellow Belts (Ages 7-11)

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Monday

5:00-5:30pm

Wednesday

5:00-5:30pm

.

.

Teen White-Green Stripe Belts (Ages 11-16)

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Tuesday

5:45-6:15pm

Thursday

5:45-6:15pm

.

.

Adult Under Black Belts (Ages 17+)

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Monday

8:00-8:30pm

Thursday

7:15-7:45pm

.

.

Junior Orange & Purple Belts

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Tuesday

4:15-4:45pm

Thursday

5:00-5:30pm

Friday

4:15-4:45pm

Junior Blue & Blue Stripe Belts

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Tuesday

5:00-5:30pm

Thursday

4:15-4:45pm

Friday

5:00-5:30pm

Junior Green Belts

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Monday

5:45-6:15pm

Wednesday

6:30-7:00pm

Friday

5:45-6:15pm

Junior Green Stripe Belts

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Monday

6:30-7:00pm

Wednesday

5:45-6:15pm

Friday

6:30-7:00pm

Brown Belts

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Monday

7:15-7:45pm

Wednesday

7:15-7:45pm

Friday

7:15-7:45pm

Teen Black Belts

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Tuesday

6:30-7:00pm

Thursday

6:30-7:00pm

Friday

7:15-7:45pm

Adult Black Belts

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Tuesday

7:15-7:45pm

Wednesday

8:00-8:30pm

.

.

Shaolin Black Belts (Sho Tung Kwok & Higher)

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Saturday

10:00-10:30am

.

.

.

.

Tai Chi

30 minutes class. Maximum 11 participants. Masks Required.

Tuesday

8:00-8:30pm

.

.

.

.

Located in the East Brook Mall

95 Storrs Road (Rt 195), Mansfield

Follow

(860) 456-8020

©2019 by Villari's Martial Arts of Mansfield. Proudly created with Wix.com